Меню

Fujitsu е японска компания, създадена през 1935 година в град Кавазаки. Първоначално компанията се специализира в сферата на информационните и комуникационните технологии, а впоследствие започва производство на битова и климатична техника. Днес Fujitsu е един от водещите производители на климатици и климатични инсталации, а марката е разпространена на световно ниво. Компанията развива успешно своята дейност и разработва нововъведения, които да отговарят на нарастващите потребности. Утвърденото високо качество и надеждност на изделията гарантират на потребителите оптимален температурен комфорт при минимални разходи за електроенергия и поддръжка. Компанията основава търговско представителство в България през 1999 година и предлага на българския пазар широка продуктова гама от инверторни климатици и сплит системи, професионални решения от касетъчен, колонен, канален или таванен тип, както и VRF системи за централна климатизация.

 


Приложение и предимства

Климатици Fujitsu са подходящи за инсталиране в жилищни, обществени, административни, търговски, производствени и други сгради. Благодарение на изключително богатото разнообразие от модели вътрешни и външни тела вие лесно ще изберете подходящ климатик или климатична система. Съвременната инверторна технология за отопление, охлаждане и вентилация осигурява постоянен комфорт в помещенията чрез равномерно разпределение на въздушния поток. Иновативните технологии, които се използват, са насочени не само към максимално задоволяване на потребностите от климатизация, но и към опазване на природата и подобряване на здравословната среда в помещенията. Високата енергийна ефективност в съчетание с усъвършенстваните шумови характеристики на климатични системи Fujitsu ще подобрят ежедневието ви. Високият клас климатици са снабдени с UV – стерилизиращи лампи, пречистващи или плазмени филтри, които осигуряват чист, свеж и йонизиран въздух.

 


Технология и ефективност

Fujitsu разработва технологии за намаляване консумацията на електроенергия, които са в съответствие с международните изисквания за опазване на околната среда и контрол върху отделените вредни емисии. Компресорите и моторите на вентилаторите работят на принципа на DC постояннотокова технология, благодарение на която се постига по-нисък разход на електроенергия и по-висока ефективност. Компактният дизайн на вътрешните тела се дължи на усъвършенствания високоефективен многостъпков топлообменник. Като резултат от въвеждането и използването на тези технологии, вие постигате: висока енергийна ефективност, оптимална климатизация според индивидуалните ви потребности, тиха и здравословна среда за дома или офиса, ниски разходи за електричество и поддръжка, надеждност и дълъг експлоатационен живот на продуктите с марка Fujitsu.


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация