Меню

Корпорация Mitsubishi Electric е японска компания със седалище в Токио, която е създадена през 1921 година и е част от концерна Mitsubishi Group. Емблемата на компанията символизира трите дъбови листа от герба на клана Тоса, стилно съчетани с трите диаманта на семейния герб на Ятаро Ивасаки, който е основател на корпорацията. Емблемата е източник на името на компания Mitsubishi, което означава „трите диаманта“. Днес Mitsubishi е водещ производител на иновативни продукти и технологии със световно значение и принос. Mitsubishi Electric е световен лидер в производството на климатици и климатични системи за жилищни, търговски и индустриални приложения. Основно предизвикателство пред инженерите от компанията е разработването на стилни, издръжливи и надеждни продукти и системи, които да се отличават с дълъг експлоатационен живот независимо от климатичните условия. Всеки продукт с марката Mitsubishi съчетава характеристики като ниско ниво на шума в работен режим, висока енергийна ефективност, ниска консумация на електроенергия и минимално въздействие върху околната среда. Изключителното многообразие на продуктовия асортимент ще удовлетвори всеки изтънчен вкус по отношение на дизайн, практичност и функционалност.

 


Иновативни технологии

Като лидер в производството на климатици и климатично оборудване Mitsubishi Electric си е поставила за цел чрез усъвършенстване на продуктите си да подобри средата за живот на хората. Тази дейност е в пълен синхрон с международните изисквания за опазване на околната среда и контрол на отделените в атмосферата вредни емисии. Утвърденото качество на продуктите с марка Mitsubishi е резултат от задълбочени проучвания и разработване на подобрения за крайните потребители, както и прилагане на технологични иновации в производствения процес. Спазването на високи стандарти по отношение на дизайн, ефективност, рентабилност и стабилност гарантират растежа и развитието на компанията, защото тя се е доказала на международните пазари не с името и марката си, а с високото качество на продуктите, които предлага. Използваните съвременни технологии при някои от моделите, като филтри от естествени ензими и антибактериален вентилатор гарантират здравословна и чиста среда за вас и вашето семейство.

 


MEQ  /Mitsubishi Electric Quality/

MEQ е стандарт за качество, който е създаден от компанията с цел поставяне на възможно най-високи критерии към произвежданите продукти по отношение на комфорт, енергийна ефективност и дълъг експлоатационен живот. Продуктите с марка Mitsubishi създават комфортна и здравословна среда за дома или офиса независимо от външните атмосферни условия. Освен оптималната температура, която постигат климатиците, вие ще се насладите на чист и свеж въздух в помещението и изключително безшумен режим на работа. Климатици Mitsubishi са иновативни решения, които съчетават доказано качество и висока енергийна ефективност, които са резултат от непрекъснато разработване на нови технологии с цел намаляване на консумацията на електроенергия и подобряване на екологичното въздействие. Климатици Mitsubishi се подлагат на постоянни тестове за издръжливост и надеждност, включително и екстремни положителни и отрицателни температури.


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!