Меню

Ефективни и функционални

Когато имате необходимост да климатизирате повече от една стая, мултиспит системите са перфектното решение. Едно външно тяло може да работи с две, три, четири или дори пет вътрешни тела едновременно, като видът и дизайнът на всяко едно от тях може да бъде различен, подбран според интериора и нуждите на помещението. По-прецизното регулиране на системата се извършва благодарение на различните стъпки на мощността и електронното ѝ управление. Като резултат вие получавате оптимален комфорт в климатизираното помещение при високи нива на енергийна ефективност. Гамата от вътрешни тела, включва касети, стенни, подови, канални и таванни тела, които могат да се комбинират различно в една система. Функционални и практични, мултисплит системите предоставят възможност за гъвкав монтаж по определен начин, който е изцяло съобразен с изискванията ви за климатизиране и условията за инсталиране на такава система.

 


Предимства

Ако имате нужда от супер тих и стилен климатик с малък капацитет за спалнята, а в същото време - от такъв с голям капацитет за всекидневната, но имате ограничено място за външното тяло, мултисплит системата е идеален вариант. Разполагате с възможността да изберете идеалното вътрешно тяло според нуждите на всяка една стая от вашата къща. Мултисплит системите се разработват на базата на високотехнологични иновации, благодарение на които са постигнати изключително ниски нива на шум на компресорите и вентилаторите. Системата поддържа по-дълги тръбни пътища, което позволява външното тяло да бъде изнесено там, където няма да пречи. За да запазите перфектната си фасада без монтирани външни тела по тераси и под прозорци, бихте могли да поставите същите на покрива или на стена откъм вътрешния двор, където безпроблемно може да бъде изградено отводняване и връзки.

 


Гъвкав контрол

Отличителна черта на всеки климатик от мултиспит система е гъвкавият независим контрол, който ви позволява да регулирате зададената в различни стойности температура във всяка стая, където е монтирано вътрешно тяло. Прецизното управление на мощността дава възможност за по-бързо охлаждане или затопляне на дадено помещение в сравнение с климатици от тип моно сплит, тъй като мощността на външното тяло е винаги много по-голяма от предвидената за едно помещение. Благодарение на високотехнологичното електронно управление на този вид системи общият капацитет на вътрешните тела може да надвиши капацитета на външния агрегат с до 30 %.


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!