Меню

Професионални решения за максимален комфорт

Професионалните климатични системи са иновативни технологични решения от висок клас, които включват основно климатици от касетъчен, таванен, канален, колонен тип и други. Предназначени са за монтаж в различни обществени и административни сгради, учреждения, институции, търговски обекти, ресторанти и хотели, както и спортни, семинарни, конферентни и лекционни зали. Проектирани са специално, за да създават и поддържат максимален комфорт в помещенията, а иновативният дизайн на всички модели ще се впише към различни интериорни решения. Съвременните технологии, които използват професионалните климатици, повишават значително ефективността им и намаляват текущите разходи за електроенергия и поддръжка. Безспорно предимство при експлоатацията на този вид климатици е равномерното разпределение на въздушната струя при отопление, охлаждане и вентилация. Със своите изключително разнообразни варианти и модели професионалните климатични системи предоставят възможност за гъвкав монтаж, който зависи изцяло от индивидуалните потребности, условията на помещението и изискванията за температурен комфорт в стаята.

 


Компактни и надеждни

Професионалните климатични системи са конструирани със специален компактен и екологичен дизайн, който ще ви осигури комфорт дори и в по-малки помещения, защото спестява важна търговска или производствена площ. Вложените материали са в съответствие с изискванията на Европейския съюз за опазване на околната среда и регулиране на отделяното количество вредни емисии в атмосферата. Хладилната система, компресорът, вентилаторът и другите компоненти са проектирани така, че да издържат на по-голямо натоварване и да поддържат оптимален температурен комфорт. Професионалните климатици използват високотехнологичен принцип на работа, благодарение на който се постига до няколко пъти по ефективно отопление, охлаждане или вентилация с много ниска консумация на електричество и минимални разходи за поддръжка.

 


Свежест от природата

От съществена важност за поддържането на чиста и свежа атмосфера във всяко едно помещение е нивото на влажност, което се влияе от редица външни и вътрешни фактори. Благодарение на усъвършенстваните технологии професионалните климатици разполагат с функция за регулиране влажността във въздуха, което се случва чрез инсталиране на допълнителни модули. Така вие лесно и бързо ще постигате желаната температура и влажност независимо от климатичните условия навън. Климатиците от колонен, канален, касетъчен и таванен тип са усъвършенствани системи от професионален клас, които ще повишат драстично енергийната ефективност, ще намалят разходите за консумация на електроенергия и ще ви осигурят свежа атмосфера, близка до тази в природата. Като избирате професионалните решения, които компания Биттел ЕООД предлага, вие подобрявате здравословната среда навсякъде, където е монтиран климатик от този тип.


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!