Меню

Осигури си чист въздух у дома

Качеството на въздуха, който дишаме, е изключително важно за нашето здраве, енергия и благосъстояние. Ежедневно се сблъскваме с бактерии и вируси от всякакъв тип, алергени, полени и лоши миризми, които внасяме и вкъщи. Ето защо лидерът на пазара на енергийно ефективни решения за климатизация на дома – Daikin, създаде и въздухопречистватели от най-високо качество, подходящи и за най-взискателните клиенти. Управлението им е изключително лесно и позволява да контролирате дебита, нивото на влажност и времето за работа.

 


Технология от най-високо ниво

Въздухопречиствателните системи на Daikin са разработени със специална технология за плазмен разряд и мощна 6-слойна филтрираща система. Освен че премахват всякакви бактерии и полени, те разграждат и неприятни миризми, като например от тютюнев дим или готвене. Уредът включва в себе си и консумативи за дълъг период от време – 7 нагънати филтъра, които ще ви свършат работа за поне 10 години напред. Също така размерът му е компактен – можете да го поставите във всеки ъгъл на стаята или офиса.

 


Удобство и гарантирано качество

Уредът няма нужда от почти никаква поддръжка – той сам ще ви индикира кога трябва да смените водата в пълнителя, а за отделните филтри ще намерите подробни инструкции в ръководството. Мониторът за прах показва регистрираното количество замърсяване на въздуха чрез светване на лампичките в различни цветове. Можете да използвате и Турбо режима, който осигурява висока мощност, например когато се връщате от вън или при пристигане на неочаквани гости. Въздухопречиствателите на Дайкин са удостоени с германската награда TÜV за ефективност и знакът от Британската фондация за борба с алергиите.


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!