Меню
Търси

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Касетъчен климатик FCAG71B / ARXM71N9 на климатични системи Daikin е рационално решение за търговски и офис помещения, което се отличава с висок клас на енергийна ефективност (до А+). Подобрената конструкция на тялото позволява лесен монтаж и поддръжка.

 • Код: ACQ71D_cass
 • Няма наличност

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Основни характеристики
 • Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 6.8 / - kW

 • Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 7.5 / - kW

 • Мощност (BTU):

  24 000 BTU

 • EER (хладилен коефициент на охлаждане):

  3.11

 • SEER (сезонен коефициент на охлаждане):

  5.7

 • COP (коефициент на трансф. отопление):

  3.61

 • SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

  4

 • Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

  418 / 2116 kWh

 • Енергиен клас на охлаждане / отопление (умерена зона):

  A+ / A

 • Работна температура на охлаждане:

  -5 ~ 46 °C

 • Работна температура на отопление:

  -15 ~ 15.5 °C

 • Подходящ за помещения до:

  46 кв. м

 • Гаранция:

  36 месеца

 • Хладилен агент:

  R-410A / R-32

 • Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) :

  1~/50/220-240

 • Вътрешно тяло
 • Размери:

  204 x 840 x 840 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  21 кг

 • Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 31 / - / - dB

 • Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 31 / - / - dB

 • Външно тяло
 • Компресор:

  Daikin

 • Размери:

  770 x 900 x 320 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  67 кг

 • Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 49 / - / - dB

 • Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 51 / - / - dB

Подробно описание

Иновативен дизайн

Четиристранна касета за вграждане FCAG-B на Daikin се отличават с уникалния си дизайн, незаменим комфорт и висока енергийна ефективност. Този продукт е резултат от високотехнологични инженерингови решения в съчетание с новаторски стилен дизайн. Елегантният декоративен панел, който се предлага в бял цвят, ще се впише към всяко обзавеждане и интериор, а високото качество на четиристранната касета за вграждане осигурява надеждност в работен режим и дълъг експлоатационен живот.

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Широко приложение

Подобрената конструкция на корпуса и усъвършенстваният дизайн позволяват инсталирането на касета FCAG-B в различни помещения и сгради. Най-често този тип климатици се монтират в офиси, банки и търговски обекти като магазини, ресторанти и други, където спестяването на търговска площ е от съществено значение. Този тип инверторен климатик се предлага ексклузивно за приложения по двойки, което се прави с цел оптимизиране на температурния комфорт и повишаване на енергийната ефективност.


Въздушен поток на 360⁰

Функцията за разпределение на въздушния поток на 360⁰ осигурява равномерното му разпространение в помещението, без да се създават „мъртви“ зони, където не достига циркулиращ въздух. Безспорно предимство при този тип инверторни климатици е значителното редуциране на въздушните и температурните колебания. Като резултат вие получавате оптимален температурен комфорт във всяка една част от стаята, както и висока енергийна ефективност.

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Гъвкав монтаж и неограничено приложение

Благодарение на възможността за регулиране на въздушния поток чрез жичния дистанционен контролер можете да инсталирате касета FCAG-B във всяко едно място от окачения таван. Климатикът разполага с 23 различни конфигурации на въздушния поток, което предоставя изключително гъвкав монтаж. Дори при ремонтни дейности или разместване на обзавеждането не е необходимо да променяте местоположението на вътрешното тяло. Лесният и гъвкав монтаж позволява този тип касета да се инсталира дискретно в различни по предназначение помещения и сгради. Декоративният панел се предлага в три разновидности: бял със сиви жалузи, бял със бели жалузи или самопочистващ се.


Висока енергийна ефективност

Четиристранна касета за вграждане FCAG-B е усъвършенстван и високотехнологичен продукт, който е специално проектиран с цел да създаде оптимален температурен комфорт в съчетание с висока енергийна ефективност, ниски разходи за потребление на електроенергия и минимално въздействие върху околната среда. Благодарение на системите за управление на климатичните системи, които отговарят изцяло на европейските изисквания за контрол на отделяните вредни емисии, вие ще постигнете оптимална енергийна ефективност с намалени разходи за електроенергия. Освен че направената инвестиция ще ви осигури бърза възвръщаемост на средствата, вие ще допринесете за опазването на околната среда.

Касетъчен климатик Daikin FCAG71B + ARXM71N9

Сезонна ефективност

Сезонната ефективност показва много по-точно и реалистично ефективността за целия сезон при отопление или охлаждане, като се отчитат различните условия на температура и натоварване. Високата енергийна ефективност е неразривно свързана с ниска консумация на електроенергия.

Инверторна технология

Инверторната технология позволява всеки климатик да регулира своята изходяща мощност за отопление или охлаждане според температурата в стаята. Зададената стайна температура се достига бързо, а всеки инверторен климатик я поддържа постоянно при високи нива на енергийна ефективност и намалено потребление на електроенергия.

Само вентилатор

Климатикът може да се използва само като вентилатор. Тази функция ви дава възможност да раздвижите въздуха в помещението.

Автоматично превключване между охлаждане и отопление

Автоматично избира режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.

Въздушен филтър

Въздушният филтър премахва частиците прах във въздуха, като осигурява постоянно подаване на чист въздух в помещението. Тази функция е изключително важна, защото поддържа свежа и здравословна атмосфера в климатизираните помещения.

Четири степени на оборотите на вентилатора

Тази опция ви предоставя възможност да регулирате сами силата на въздушната струя според индивидуалните си предпочитания. Ако желаете да достигнете много бързо желаната температура в помещението, може да настроите вентилатора на по-силна скорост.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен удобство, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия (седмичен таймер е наличен само на жични дистанционни управления).

Инфрачервено дистанционно управление (Опционално)

Инфрачервено дистанционно управление с течно-кристален дисплей улеснява максимално управлението на вашия климатик, като ви предоставя незаменимата възможност за включване, изключване и регулиране на функциите от разстояние.

Жично дистанционно управление (Опционално)

Жичното дистанционно управление ви предоставя възможност да управлявате функциите на климатика от разстояние. Интелигентният интерфейс на този контролер ще ви помогне да регулирате вашата климатична система изцяло според изискванията ви за температурен комфорт.

Автоматично рестартиране

Функцията за автоматично рестартиране позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самодиагностика

Функцията следи за необичайни действия или грешки и когато такива се регистрират, системата се изключва автоматично.

Комплект дренажна помпа (стандартно)

Благодарение на вградената дренажна помпа кондензираната вода, която се събира по време на охлаждане, може лесно да се изпомпи през тръба. Вградените електромотори гарантират безшумна работа на дренажните помпи и ниско потребление на електроенергия.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!