Меню
Търси

Априлският семинар на DAIKIN събра климатичния елит в Банско

На 21-ви април се проведе превърналият се в традиция, ежегоден семинар на DAIKIN. Темата на тазгодишното издание на семинара бе „Продуктово портфолио 2017г., Новости в отоплението и последните маркетингови проучвания на пазара на климатици“. Организатор на събитието бе фирма БИТТЕЛ ЕООД - официален представител и HCE Premium партньор на DAIKIN за България. Домакин на семинара тази година бе Гранд Хотел Банско, който осигури отлични условия за провеждане на събитието, както и гостоприемство за участниците и гостите.

По покана на фирма БИТТЕЛ, лектори на семинара бяха инж. Michael Haas – мениджър продажби за България и инж. техническа поддръжка Димитър Михов. Те запознаха гостите на събитието с новостите в продуктовия каталог на DAIKIN, както и новите технологии, разработвани от японската компания. Важна част от презентацията бе и преглед на последните тенденции при пазара на климатични системи и насоките за бъдещо развитие на компанията, съобразено с тях.

Вечерта продължи подобаващо с вечеря и забавно-развлекателно шоу с фокуси, танци и музика. Атрактивният балет от Шоуто на Слави – Магаданс се погрижи за доброто настроение на гостите, а звездата на вечерта бе небезизвестната поп-фолк дива Деси Слава.

© 2003-2023 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!