Меню
Търси

Безкомпромисно качество с Toshiba MIRAI

Климатизацията играе ключова роля за вашия комфорт както у дома, така и на работното място. Достигането на желаната температура обаче не е всичко. Климатизацията е също така правилното средство да получите най-доброто качество на въздуха в помещението.

Обработката на въздуха, ниските нива на шум, гарантираното енергоспестяване и лесният монтаж на вътрешните тела превръщат продуктите за жилищни сгради на Toshiba в перфектния избор за всеки дом. Серията инверторни климатици MIRAI е най-новата разработка на климатичния гигант Toshiba. Тя е стилен, високоефективен и екосъобразен избор за климатизация на дома.

MIRAI се характеризира с ниска консумация на ел. енергия и естетичен дизайн. Енергиен етикет А+ при охлаждане и отопление осигурява по-ниски месечни разходи и несравним комфорт. Климатици Toshiba MIRAI са първите климатични системи, които се предлагат с два фреона – с фреон R410A и с фреон R32. Освен че инверторни климатици MIRAI предлагат най-доброто качество, те го правят почти безшумно. Изключителна грижа и внимание при разработването им са отделени, за да се сведе звука до минимум. Това нарежда MIRAI сред най-тихите климатични системи в категорията си – до 22 dB.

Високотехнологичните разработки на Toshiba дават възможност на всички климатици от марката да осигурят ефективно отопление при външни температури до -15°С.

 

Освен това всеки климатик от серията MIRAI разполага със самопочистваща функция в режим на охлаждане, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Самопочистващата функция се активира след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато климатизаторът бъде изключен, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

Благодарение на вградения таймер, разполагате с възможността да настройвате точното време на включване и изключване на климатика. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

Серия MIRAI на Toshiba, както и богата и разнообразна гама от климатични системи и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!