Меню
Търси

Комфорт и здраве - чист и свеж въздух от Daikin

Daikin създава комфортна обстановка в дома ви, като пречиства и разпределя въздуха в помещението чрез своята иновативна технология Flash Streamer, и то без да нарушава вашето спокойствие. Flash Streamer на Daikin е най-модерната технология за разграждане на бактерии, алергени и миризми. При нея електрони с висока скорост се сблъскват с молекулите на замърсителите и ги активират. Активираните молекули са вече нестабилни и предизвикват химически реакции с веществата, които влизат в контакт с тях. Тази технология успешно разлага прах, мухъл и вируси. След 24 часа мухълът намалява с 99.9%, а полена - с 99.6% само за 2 часа. След обработката с Flash Streamer замърсителите са разградени и съставът на въздуха се връща към обичайното съотношение 78% азот, 21% кислород и приблизително 1% водни пари.

Технологията за пречистване на въздуха Flash Streamer е налична при новата серия инверторни климатици Daikin FTXM-M. Тя впечатлява с брилянтни стойности на сезонна ефективност до A+++ без компромис в комфорта. 3D въздушният поток и интелигентното око за две зони създават перфектно разпределение на въздуха за оптимален комфорт. Интелигентното око индикира за наличие на хора в помещението и въздушната струя се изпраща в зона, различна от тази, в която има човек. Ако не са засечени хора в стаята, уредът автоматично превключва на икономичен режим – променя зададената температура, за да намали консумацията на електричество, като в същото време запазва комфортна температура в стаята. И всичко това в съчетание с отлично тиха работа. Материалите, от които е изработен панела и частите на вътрешното тяло, са проектирани за изключително безшумна работа.  Функционирането на уреда почти не се чува, като нивото на звуково налягане спада до 19 dBA. В комбинация с новаторските технологии, новите инверторни климатици Daikin FTXM-M използват и нов хладилен агент – R-32. В сравнение с масово използвания R-410A, R-32 намалява вредното въздействие върху околната среда с 68%, измерено като потенциал на глобално затопляне (GWP), както и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията. Климатиците Daikin FTXM-M разполагат с опция за управление от разстояние чрез безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, достъпно за платформи Apple и Android. Това допълнително WLAN устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик както от вашия дом, така и извън него.

Богата и разнообразна гама от климатични системи и още полезна информация можете да откриете на климатичната платформа www.klimaticite.bg

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!