Меню
Търси

Първи официален семинар на Daikin от Биттел - 2015 година

На 17 април 2015 г. в хотел „Спа клуб Бор“ Велинград се проведе семинар на тема „История и настояще на DAIKIN, продуктова гама на модели климатици“. Събитието се организира от Биттел и се провежда за първи път. Семинарът е резултат от официалното сътрудничество между Биттел и DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE и е стъпка в развитието на бизнес отношенията между двете компании.

 


Официални гости и представители на DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE бяха инж. Michael Haas – мениджър продажби за България, а от 2013 година и за Молдова, и инж. Димитър Михов. По официална покана на Биттел Mr. Haas беше лектор и водещ на семинара. Високата му компетентност се дължи на дългогодишния му опит като служител на DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE.

На събитието присъстваха над деветдесет клиенти на Биттел, от които – търговци и специалисти от цяла България. Бяха представени новите модели на DAIKIN - продукти от най-висок клас. Особен интерес предизвикаха Wi-Fi контролерите, които се предлагат към повечето модели. Посредством тези контролери е възможно независимо от местоположението на потребителя да се регулира температурата в помещението, където е монтиран климатика.

Основните теми на семинара бяха разделени в три сесии, както следва:

Първа сесия: История и произход на марка DAIKIN. Развитие на продуктите от миналото до най-новите съвременни модели. В тази сесия вниманието на участниците беше привлечено от изключително интересната и дългогодишна история на компанията.

Във втора сесия официално бяха представени най-новите стенни модели на Daikin - Emura, Nexura, Ururu Sarara. Моделите са климатици от най-висок клас и представляват връх в технологията и разработките на климатични системи.

Третата заключителна сесия беше специално отредена за новите модели от серията Comfort, които са снабдени с Wi-Fi контролери, чрез които можете да се свържете през интернет с климатика и да регулирате температурата в помещението, където е монтиран. Тази сесия предизвика изумление и въодушевление в участниците от представените нововъведения в климатичните системи.

 


Вечерта продължи със специално парти, организирано от Биттел, на което присъстваха всички гости и участници. Присъстващите бяха впечатлени от приятните изненади през цялата вечер.

За кулинарните изкушения се грижеше специалният шеф готвач на Сирона, който беше приготвил вкусни родопски ястия - традиционни за района.

Гостите и участниците на семинара се насладиха на специална вариететна програма, а кулминацията на вечерта бяха Борис Солтарийски и Гъмзата от Ку-ку Бенд, които допълниха прекрасната вечерна програма с присъствието и участието си в партито.

Купонът беше изпълнен с много танци, усмивки и веселие до малките часове на нощта.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!