Меню
Търси

Спокоен и здравословен сън с Daikin

Осигуряването на комфорт и икономични решения за домовете и бизнеса чрез по-голяма загриженост за околната среда изисква най-високи нива на качество и иновации. Водещият японски производител Daikin предоставя най-ефективните и безопасни решения, отговарящи на всички нужди за охлаждане и отопление. Множеството технологични разработки на Daikin, силно развитата търговска мрежа и редицата награди и отличия правят продуктите, които предлага компанията, желани, достъпни и надеждни.

Пълният комфорт и обслужване изискват също така изобилна продуктова гама. Сред водещите продукти на Daikin е инверторният климатик Nexura – система за комфорт, която осигурява енергийна ефективност и безшумна работа в елегантен дизайн.

Наличието на режим „Сън“ прави серията Nexura изключително подходяща за спални помещения. Вътрешното тяло осигурява безшумна работа, като запазва ефективността на климатизатора и гарантира пълен комфорт по време на сън. Вътрешните тела се отличават с изключително ниско ниво на шум. Излъчваният шум е едва 19 dB(A) в режим на лъчисто отопление, което може да се сравни с тих шепот и е най-ниското ниво на шум за такъв тип подови климатици.

Ако искате да създадете здравословни условия във вашия дом, Nexura ви предлага решение. Всеки инверторен климатик от серията е снабден с титанов фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха, който отстранява вредните микрочастици, разгражда миризмите и потиска размножаването на бактерии, вируси и микроби.

Най-добрата функция на Nexura обаче е скрита под стилния преден панел. Дискретно вграденият радиатор на Nexura дава усещането за топлина, която ви обгръща. За да активирате тази функция е необходимо единствено натискането на „излъчващия“ бутон на дистанционното управление. Лъчистата топлина в съчетание с изключително тихата работа на климатика ви осигуряват спокоен сън и уют, които могат да ви накарат да си пожелаете зимата никога да не свършва.

Сигурно ви се е случвало да се приберете премръзнали у дома и да искате моментално да се стоплите. С Nexura можете да стоплите помещението за отрицателно време чрез неговия режим „Пълна мощност“. Режим „Пълна мощност“ ви позволява да стоплите или охладите дадено помещение изключително бързо. Когато бъде достигната зададената температура, климатизаторът автоматично превключва на нормален режим.

Nexura от Daikin разполага с функцията „Икономичен режим“. Този режим позволява да се намали консумираната електроенергия и да се предотврати евентуално претоварване на електрическата мрежа при много едновременно включени електрически уреди.

Вътрешното тяло може да бъде вградено, монтирано на стената или поставено чрез стойка на пода. То е оборудвано с инфрачервено дистанционно, снабдено с таймер. Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен че е удобна, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия. Също така климатизаторът разполага с опция за онлайн контролер, с който да управлявате системата от всяко място чрез интернет.

Nexura може да се монтира в единично приложение – с едно вътрешно тяло, свързано към едно външно, или в мултисплит система с максимум девет тела, свързани към едно външно. По този начин можете да климатизирате няколко помещения с едно единствено външно тяло. Инсталацията на вътрешните тела може да бъде извършена поетапно, което ви позволява планиране във времето и добавяне на нови вътрешни тела във всеки един удобен за вас момент.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!