Меню

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S изпълва стаята с чист въздух само за няколко минути и отстранява неприятните миризми. Притежава сензори за температура, влага и замърсяване. Работи в режим здраве, режим "сън" и автоматичен като всички те са безшумни и не пречат на съня ви. OLED дисплеят помага с един поглед да получавате информация за текущите данни във вашето помещение, за самия въздухопречиствател и неговия филтър.

 • Код: MiAirPurifier2s
 • Ограничена наличност
 • Тегло: 4.50 кг
Виж схеми за изплащане:
Подробно описание

Мощни функции и деликатно пречистване

Xiaomi Mi Air Purifier 2S е още по-мощен с тройната си филтрираща система и 360-градусовия обхват на пречистване. Разполага с OLED дисплей за следене на данните на въздухопречиствателя и околната среда в помещението. Mi Air Purifier 2S притежава сензори за температура и влага, както и лазерен сензор за улавяне на най-малките вредни частици. Може да контролирате вашия въздухопречиствател чрез телефона си и да му задавате гласови команди за включване, изключване или сменяне на опциите спрямо вашите нужди. Живейте здравословно и следете качеството на въздуха в дома и офиса с елегантния и стилен Mi Air Purifier 2S.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Тройна филтрация

Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2S е с тройна филтрация на въздуха за оптимална защита и здравословна среда. Първият слой отстранява големите частици като прах и коса, вторият слой използва специална технология, която улавя вредните бактерии и микрони, а третият филтър е изработен от висококачествен активен въглен, който отстранява формалдехид, алергени и неприятни миризми. Mi Air Purifier 2S с тройната си защита гарантира 99% унищожаване на всички микроорганизми, като не отделя вредни емисии.


Елегантен дизайн

Mi Air Purifier 2S е с изчистен и стилен дизайн, който пасва идеално както на модерния, така и на класическия интериор. Въздухопречиствателят от ново поколение освен мощен и ефективен е с минималистичен външен вид, който изразява вашия собствен почерк.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Лазерен сензор улавя най-малките частици

Mi Air Purifier 2S притежава лазерен сензор, който с изключителна точност улавя и най-дребните вредни частици във въздуха до 0.3 µm и ги унищожава, като дава информация за това на OLED екрана.


Mi Air Purifier 2S приема гласова команда

Контролирайте лесно от разстояние вашия въздухопречиствател чрез гласова команда. Може да го включвате и изключвате, да промените различни режими спрямо вашите нужди или сменяте опциите само с гласа си.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Лесно се свързва с телефона

Управлявайте Mi Air Purifier 2S от всяка точка на света, използвайки приложението за телефон. Проверете качеството на въздуха, температурата и влажността, регулирайте якостта на вентилатора и задайте таймер за захранване на пречиствателя. Приложението също автоматично ви известява, когато е време да смените филтъра.


360-градусов обхват на пречистване

Въздухопречиствателят Mi Air Purifier 2S притежава 943 отвора за всмукване, които помагат за увеличаване на приема на вредни частици във вашето помещение. Обработеният чист въздух се връща с мощен 360-градусов цикличен път, което гарантира високото ниво на свежия въздух до всеки ъгъл на стаята.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S
Техническа информация
 • Тип:

  Пречиствател на въздух

 • Подходящ за помещения до:

  21 - 37 м2

 • Капацитет:

  310 м3/ч

 • Функция за овлажняване на въздуха:

  Не

 • Вграден Wi-Fi модул:

  Да

 • Bluetooth:

  Да

 • Дисплей:

  OLED

 • Защита от деца:

  Да

 • Сензори :

  Лазерен сензор за частици, сензор за температура и влажност, сензор за осветеност

 • Режими на работа:

  Автоматичен, нощен, потребителски

 • Регулиране на скоростта на вентилатора:

  Да

 • Размери:

  520 x 240 x 240 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  4.5 кг

 • Съдържание на опаковката:

  Mi Air Purifier 2S x1, захранващ кабел x1, филтър x1, упътване

Мнения
Добави мнение
 1. 1 2 3 4 5
 1. Mitsubishi Heavy
 2. AUX
 3. Daikin
 4. General
 5. Gree
 6. Toshiba
 7. Nippon
 8. Fujitsu
 9. Mitsubishi Electric
© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX