Меню
Търси

VRV климатик Daikin REYQ8U от IV+ серия с възстановяване на топлината

Daikin REYQ8U е VRV система IV+ серия на Daikin с рекуперация на топлината. Осигурява цялостно решение за отопление, охлаждане, вентилация и битова гореща вода.

 • Код: vrvreyq8
 • Няма наличност

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Основни характеристики
 • Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 22.4 / - kW

 • Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 13.7 / 25 kW

 • Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 5.31 / - kW

 • Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 4.75 / 5.51 kW

 • SEER (сезонен коефициент на охлаждане):

  7.2

 • SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

  4.2

 • Работна температура на охлаждане:

  -5 ~ 43 °C

 • Работна температура на отопление:

  -20 ~ 15.5 °C

 • Хладилен агент:

  R410A

 • Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) :

  3~/50/380-415

 • Вътрешно тяло
 • Външно тяло
 • Размери:

  1685 x 930 x 765 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  230 кг

 • Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 57 / - / - dB

Подробно описание

Индивидуален зонов контрол

VRV система IV+ серия на Daikin e многозонова климатична VRV система, която предоставя възможност за индивидуален зонов контрол във всяка една стая или етаж или група от помещения от сградата. Благодарение на революционната технология на променливата температура на хладилния агент VRV система на Daikin може да се настройва към специфичните изисквания и потребности от климатизация на дадено помещение. Управлението на системата се извършва бързо и лесно чрез задаване на различните режими, с които се постига баланс между температурния комфорт и енергийната ефективност. Активирането на автоматичния режим може да увеличи сезонната ефективност на вашата VRV система до 25 %, като едновременно

VRV климатик Daikin REYQ8U от IV+ серия с възстановяване на топлината

VRV климатик Daikin REYQ8U от IV+ серия с възстановяване на топлината

Интелигентно централизирано управление

Пълната система за сградно управление на Daikin i-touch Manager има възможност да управлява до 64 групи от вътрешни тела. Настройките позволяват да се задават годишни или сезонни програми, да се контролират индивидуалните дистанционни управления, да изчисляват разхода на електричество на всяка една група или тяло, което го прави незаменим при големи сгради и може да намали разходите за електричество до 50 %. Ясното и лесно за управление меню позволява на всеки потребител да настройва системата според индивидуалните си изисквания и потребности, като може да се възползва от основните вградени функции и изключително гъвкавия интуитивен контрол.


Широка гама от външни и вътрешни тела

VRV система IV+ серия на Daikin предлага възможност за свързване на широка гама от вътрешни тела, предназначени за различни приложения. VRV системи на Daikin са специално проектирани, за да осигурят оптимален температурен комфорт във всяка една зона от сградата при изключително безшумен режим на работа и висока енергийна ефективност. Външните тела са с различна мощност в зависимост от индивидуалните потребности от климатизация на сградата. Те се отличават с компактни размери, което позволява гъвкава и лесна инсталация на системата. Предлаганите външни тела могат да варират от такива, предназначени за изключително топли региони, както и за много ниски температури. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип – стенни, подови, таванни, касетъчни, конвектори или канални за скрит монтаж.

VRV климатик Daikin REYQ8U от IV+ серия с възстановяване на топлината

VRV климатик Daikin REYQ8U от IV+ серия с възстановяване на топлината

VRV IV+ система с регенериране на топлина

Иновативната тритръбна технология с регенериране на топлина при VRV система IV+ серия на Daikin ви дава възможност да отоплявате и охлаждате едновременно с една система различни части от сградата. Чрез регенериране на топлината при работа на охлаждане има възможност да се затопля битова гореща вода без допълнителни разходи, което прави този климатик изключително подходящ за хотели.


Конфигуратор за Daikin VRV IV+ - лесно, бързо и гъвкаво решение


 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!