Меню
Търси

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

Daikin RYYQ26U е VRV система IV+ серия на Daikin, осигуряваща цялостно решение за отопление, охлаждане, вентилация и битова гореща вода, като едно от основните ѝ предимства е постоянното отопление дори и при режим на размразяване.

 • Код: vrvryyq26
 • Няма наличност

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Основни характеристики
 • Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 73.5 / - kW

 • Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 39 / 82.5 kW

 • Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 20 / - kW

 • Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 17.29 / 20.3 kW

 • SEER (сезонен коефициент на охлаждане):

  6.7

 • SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

  4.2

 • Работна температура на охлаждане:

  -5 ~ 43 °C

 • Работна температура на отопление:

  -20 ~ 15.5 °C

 • Хладилен агент:

  R410A

 • Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) :

  3~/50/380-415

 • Вътрешно тяло
 • Външно тяло
 • Тегло:

  571 кг

Подробно описание

Постоянно отопление по време на размразяване

VRV система IV+ серия на Daikin е усъвършенствана VRV система, която се отличава с непрекъснато отопление дори и в режим на размразяване на външното тяло в най-студените зимни дни. Всеки един климатик натрупва лед по време на работа в режим на отопление, като най-често това се случва между -7 и +7°C, когато има най-много влажност във въздуха. За да се размрази, периодично се включва функцията на размразяване, която предизвиква температурни колебания в стаята или сградата. Размразяването може да отнеме повече от 15 минути в зависимост от мощността на системата. Подобрената технология на система VRV IV+ на Daikin не позволява да се прекъсне процеса на отопление в режим на размразяване, като предотвратява рязкото спадане на температурата и се грижи постоянно за поддържане на желания температурен комфорт.

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

Индивидуален зонов контрол

VRV система IV+ серия на Daikin e многозонова климатична VRV система, която предоставя възможност за индивидуален зонов контрол във всяка една стая или етаж или група от помещения от сградата. Благодарение на революционната технология на променливата температура на хладилния агент VRV система на Daikin може да се настройва към специфичните изисквания и потребности от климатизация на дадено помещение. Управлението на системата се извършва бързо и лесно чрез задаване на различните режими, с които се постига баланс между температурния комфорт и енергийната ефективност. Активирането на автоматичния режим може да увеличи сезонната ефективност на вашата VRV система до 25 %, като едновременно ще ви осигури изключително бързо оптимален температурен комфорт.


Широка гама от външни и вътрешни тела

VRV система IV+ серия на Daikin предлага възможност за свързване на широка гама от вътрешни тела, предназначени за различни приложения. VRV системи на Daikin са специално проектирани, за да осигурят оптимален температурен комфорт във всяка една зона от сградата при изключително безшумен режим на работа и висока енергийна ефективност. Външните тела са с различна мощност в зависимост от индивидуалните потребности от климатизация на сградата. Те се отличават с компактни размери, което позволява гъвкава и лесна инсталация на системата. Предлаганите външни тела могат да варират от такива, предназначени за изключително топли региони, както и за много ниски температури. Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип – стенни, подови, таванни, касетъчни, конвектори или канални за скрит монтаж.

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

Променлива температура на хладилния агент

Благодарение на своята революционна технология за променлива температура на хладилния агент, VRV система IV+ серия на Daikin постоянно регулира температурата на хладилния агент спрямо температурата и капацитета, които са реално необходими за системата. Като резултат вие получавате оптимален температурен контрол във всяка една зона от сградата при подобрена енергийна ефективност до 28 %. Посредством основните работни режими вие имате възможността да оптимизирате VRV системата до необходимия баланс между комфорт и ефективност. Автоматичният режим ви гарантира перфектен баланс, високо чувствителният режим осигурява целогодишна върхова ефективност, а основният режим функционира при бърза реакция на пиково натоварване за достигане на зададената температура.


Усъвършенствани технологии – иновативни елементи

Използваните иновативни V-образни топлообменници при Daikin VRV IV+ в телата от канален тип осигуряват високоефективен топлообмен между хладилния агент и въздуха, което е предпоставка за по-бързото отопление или охлаждане на помещенията и по-висока енергийна ефективност на този вид климатици. Благодарение на значително увеличената повърхност на топлообменниците вие можете да постигнете до 30 % по-висока ефективност. Специално разработеният инверторен компресор позволява прилагането на технологията на променливата температура на хладилния агент, което води до плавно стартиране на системата. Усъвършенстваният 6 полярен мотор произвежда 50 % по-силна магнитна сила и генерира висок ротационен ефект.

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

VRV климатик Daikin RYYQ26U от IV+ серия с постоянно отопление

Интелигентно централизирано управление

Пълната система за сградно управление на Daikin i-touch Manager има възможност да управлява до 64 групи от вътрешни тела. Настройките позволяват да се задават годишни или сезонни програми, да се контролират индивидуалните дистанционни управления, да изчисляват разхода на електричество на всяка една група или тяло, което го прави незаменим при големи сгради и може да намали разходите за електричество до 50 %. Ясното и лесно за управление меню позволява на всеки потребител да настройва системата според индивидуалните си изисквания и потребности, като може да се възползва от основните вградени функции и изключително гъвкавия интуитивен контрол.


Daikin VRV IV+ с непрекъснато отопление - новият стандарт в топлинния комфорт


 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!