Меню
Търси

 

Нашите марки

 

Биттел разполага с богато портфолио от разнообразни продукти и марки, част от които са собственост на компанията. Биттел е официален вносител за България и дългогодишен партньор на някои от най-големите и водещи производители на техника в света. Сред нашите търговски марки са:

 

 

Daikin е световен лидер в производството на климатични системи. Създадена през 1924 г. в Япония, днес марката заема водещи позиции по цял свят и се разпространява на 4 континента в над 150 страни, а Биттел е изключителен и официален представител на Daikin за България. Използвайки иновативни технологии, Daikin създава богата гама решения за климатизация, които да осигурят комфортна и устойчива среда на живот за всички хора и региони по света.

 


 

Toshiba е световноизвестна японска мултинационална корпорация с дългогодишна история. За година на основаването ѝ се счита 1938 г., като тя е резултат от сливането на две компании – Shibaura Seisaku – sho и Tokyo Denki. Официалното ѝ преименуване на Toshiba Corporation е през 1978 г. Към настоящия момент корпорацията е водещ производител на електроника, битова техника, медицинско и офис оборудване, полупроводници, компютърен хардуер, електрообзавеждане, асансьори и ескалатори, осветление. В сферата на услугите Toshiba Corporation се е специализирала в областта на информационните технологии и комуникационното обслужване. Биттел е официален представител на Toshiba за климатична техника в България.

 


 

Климатици AUX

AUX е един от световните лидери в производството на климатични системи. Марката е част от AUX Group – корпорация основана през 1986г. в Китай. Компанията развива своята дейност в няколко индустриални сектора и разполага с 11 производствени бази и няколко центъра за научноизследователска дейност. Брандът предлага широка гама инверторни климатици, професионални системи за климатизация и термопомпи за отопление/охлаждане и битова гореща вода. Биттел е официален представител на марката за България от 2021г.

 


 

 

Nippon предлага широка гама климатични, соларни и домофонни системи. Марката е създадена преди повече от десетилетие и се е утвърдила на българския и европейски пазар с високото качество на своите продукти и безупречното сервизно обслужване. Nippon е търговска марка собственост на Биттел.

 


 

 

Компанията Gree Electric Appliances Inc. е основана през 1991 година в Китай и днес е един от най-големите производители в света на специализирани уреди за климатизация. Тя се е посветила на разработването и предоставянето на високотехнологични и висококачествени климатични решения. Продуктите с марка Gree са широко разпространени в над 100 страни по целия свят.

 


 

 

Mitsubishi Electric е японска компания за електроника и електрическо оборудване, основана през 1921г. Марката се превръща в световен лидер в производството на климатичните системи за жилищна, търговска и промишлена употреба.

 


 

 

Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. е японска компания с над 90 години опит в разработването на решения за климатизация. Марката предлага високоефективни климатични системи за жилищно, търговско и промишлено приложение.

 


© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!