Меню

Омръзнало ли ви е да търсите дистанционното? В днешната технологична ера, то вече може да бъде напълно излишно. С аксесоарите на Broadlink можете да контролирате всички телевизори, климатици, лампи и който и да било друг уред в дома ви, притежаващ дистанционно управление от тип IR и RF. Всички те могат да бъдат управлявани едновременно, единственото, което ви е необходимо е Wi-Fi връзка, инсталирано приложение на смартфона ви и самият Broadlink контролер. А с Wi-Fi контролерите на Daikin можете да управлявате климатика си от всяка точка на света посредством смартфон и таблет.

 

С помощта на универсалните Wi-Fi дистанционни можете да настроите климатика да се включи още на път за вкъщи, за да ви бъде комфортно, когато се приберете, както и да настроите очаквания мач или сериал да се пусне автоматично на телевизора, докато вие си лежите. Безплатното приложение можете да инсталирате на няколко смартфона (на всички членове от семейството) и е изключително лесно за употреба и настройка на контрола на уредите по часове, или както прецените.

 

Ако включите и сензорът Broadlink заедно с Wi-Fi управлението, той ще изпише какви са условията в стаята на приложението в телефона ви – температура, влажност, осветеност – и съответно ще накара смарт контролерът да ги подобри автоматично, без никаква намеса от ваша страна. Осигурете си удобство и се възползвайте от високотехнологичния начин на живот!


  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!