Меню
Търси

Биттел организира първия семинар на AUX във Варна

Като официален вносител на AUX за България, Биттел организира първия от серия семинари за новите технологии при климатиците. Компанията събра своите партньори във Варна. Присъстващите гости на събитието имаха възможност да научат повече за иновациите при новите модели, както и за техните характеристики и функции. Сред основните теми на семинара бяха високата ефективност и икономичност, които предлагат всички модели на AUX, както и тяхната технологичност. Лектор беше мениджърът на отдел „ Климатична техника“ на Биттел – Йордан Тодоров. Благодарение на него, нашите партньори успяха да навлязат бързо в предстоящите новости.

Обучение AUX Варна

Обучение AUX Варна

За нас беше истинско удоволствие да посрещнем всички участници в семинара. Надяваме се обучението да им е било полезно и ползотворно, а за да направим деня им още по-приятен, се погрижихме за всеки един от тях, като ги изпратихме с подаръци. Благодарим на всички, които проявиха интерес и се включиха в него!

А ако не сте упяли да присъствате, но имате желание да научите повече за климатици AUX, вижте видео с презентацията ТУК.  

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!