Меню
Търси

Биттел представя най-новите решения за климатизация и отопление от AUX и Rehau в София

Като ексклузивен представител за България на климатични системи AUX, Биттел събра своите партньори от София област, за да им представи най-новото от марката. Семинарът се проведе на 04.04 в хотел Метрополитън, в рамките на половин ден, като завърши с обяд и подаръци за всички присъстващи.


Семинар за климатици AUX и подово отопление Rehau София

По време на първата част от обучението мениджърът на отдел „Климатична техника“ - Йордан Тодоров изнесе лекция за отличителните предимства и функции на различните серии и модели климатици. По-късно след кратка почивка за кафе, участие взеха гост лектори от Rehau, които представиха пред аудиторията решенията за подово отопление на марката, които се допълват чудесно с термопомпените системи на AUX. Биттел e официален вносител на Rehau за страната и може да осигури всичко необходимо за изграждането на подово отопление.

© 2003-2023 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!