Меню

Благотворителна кампания "Капачки за Бъдеще"

Включете се с нас в подкрепа на благородна кауза.

Екипът на Биттел се амбицира да даде своя принос за благородната мисия, като призоваваме и клиенти, партньори и приятели да се включат в инициативата. Кампанията се нарича "Капачки за Бъдеще". Целта й е чрез събирането на капачки да се осъществи благотворителна кампания със страхотна кауза - събиране на средства за закупуването на кувьоз за болница в някой от по-малките градове, която има нужда от такъв. Екипът ни дейно събира капачки, като за целта в магазините на Биттел в София, Пловдив и Варна са разположени съдове за събиране и съхранение на рециклируемата суровина. Предаването на събраните капачки ще се извърши на 28-ми октомври в София до националния стадион Васил Левски.

Условието е капачките да са пластмасови, което включва такива от бутилирана вода, безалкохолни напитки, натурални сокове, енергийни напитки, прясно мляко и други.

Всяко трето дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години. Включете се и вие в кампанията и да осигурим заедно средства за поне един нов кувьоз. Може да предавате събраните капачки в нашите магазини, или да ги донесете на 28-ми до стадион Васил Левски. 

 

  1. Mitsubishi Heavy
  2. AUX
  3. Daikin
  4. General
  5. Gree
  6. Toshiba
  7. Nippon
  8. Fujitsu
  9. Mitsubishi Electric
© 2003-2021 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!