Меню
Търси

Семинар за климатични и отоплителни системи AUX и Rehau

В качеството си на ексклузивен представител за България на климатични системи AUX, Биттел организира семинар, на който представи най-новото от марката, превърнала се в един от световните лидери в сектора. Компанията събра своите партньори от Черноморието на 30-и март в град Бургас, Гранд Хотел Приморец. По време на семинара мениджърът на отдел „Климатична техника“ - Йордан Тодоров запозна присъстващите с различните серии климатици, техните предимства и функции. Гостите имаха възможност да видят изложени мостри от различните модели и да получат повече информация за всички въпроси, които ги вълнуват.


Семинар за климатици AUX и подово отопление Rehau Бургас

Участие в семинара взеха и представители на Rehau – още една марка, за която Биттел е официален вносител за страната. Фирмите, които се отзоваха на поканата за семинара имаха възможност да научат повече за системите за подово отопление на Rehau, които могат да се използват в комбинация с термопомпи AUX. Лекциите се проведоха в рамките на половин ден, а след тях изпратихме гостите с обяд и подаръци.

© 2003-2023 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!