Меню
Търси

Семинар за климатични системи AUX в Пловдив

Биттел е дългогодишен представител на някои от най-утвърдените и престижни марки за климатична техника, а от една година и официален вносител на AUX за България. Като такъв, компанията събра своите партньори от Пловдив и региона, за да представи пред тях най-новите серии от бранда, които ще бъдат налични за нашата страна съвсем скоро.


Семинар за климатични системи AUX

Събитието се проведе в хотел DoubleTree by Hilton на 07.10.2022, а лектор беше мениджърът на отдел „Климатична техника“ на Биттел – Йордан Тодоров. Той разказа повече за иновациите при сплит системите и термопомпите на AUX и за моделите, които се очакват през 2023 година. Надяваме се, че семинарът е бил полезен за всички гости, а за да бъде не само ползотворен, но и приятен, посрещнахме гостите с подаръци и ги изпратихме с обяд. Благодарим на всички, които се отзоваха на поканата ни и отделиха от времето си да се запознаят с най-новото от AUX. А тези, които не успяха да присъстват могат да видят презентацията от семинара ТУК.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!