Меню
Търси

TOSHIBA представи нововъведения в сферата на климатизацията

Представители на десетки фирми в областта на климатизацията участваха в организирания от „Биттел“ ЕООД семинар на Toshiba в гр. Пловдив. Събитието е част от кампанията на ”Биттел“ ЕООД за провеждане на информационни семинари в цялата страна. На него бяха изложени нововъведения и специфики в сферата на климатичната техника, като особен акцент беше поставен върху използваните хладилни агенти в сплит приложенията и предимствата на термопомпи и мултисплит системи Toshiba.

Високотехнологичните разработки на климатичния гигант довеждат до създаването на високоефективни климатични системи, които осигуряват не само перфектна климатизация, но и пълна грижа за околната среда и човешкото здраве. Моделът Super Daiseikai 8 надминава очакванията за хиперинверторен климатик със своите енергиен клас А+++, перфектна система за пречистване на въздуха и минимално въздействие върху околната среда.

След като от години компанията полага всякакви усилия, за да подобри екологичните характеристики на всички свои продукти, на тазгодишния семинар детайлно бяха разгледани характеристиките на новия хладилен агент R-32. Фреонът бе представен като екологичното бъдеще в климатичната техника и се смята, че съвсем скоро ще измести използвания досега R410А, тъй като притежава по-добри физични свойства и работни характеристики. На този етап, Тoshiba предоставя на потребителите възможността да избират от модели климатици, предлагащи се и с двата типа фреон, но към 2030 г. съгласно директиви на EU за регулация на газовете, оказващи пряко влияние на глобалното затопляне, се предвижда масово използване на екологичния R-32.

Част от семинара бе посветен на спецификите на термопомпи Toshiba Estia – високите им нива на енергийна ефективност, възможностите за свързване на различни по вид конвектори и безупречно осигуряване на гореща вода за битови нужди. Особено внимание се отдели също така на техническите характеристики и предимствата на мултисплит системите на Toshiba.

Компания Toshiba заяви съвсем отговорно, че продължава своите проучвания, изследвания и непрестанно развитие в сферата на иновативните технологии с цел подобряване на взаимодействието между продуктите и околната среда.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!