Меню
Търси

Тотален комфорт с Daiseikai 8 на Toshiba

Климатизацията играе основна роля във вашия комфорт, както у дома, така и на работното място. Изборът на най-подходяща климатична система е ключ за максимални резултати и оптимизиране на комфорта.
Обработката на въздуха, ниските нива на шум, гарантираното енергоспестяване и лесния монтаж правят гамата продукти на японския климатичен гигант Toshiba перфектен избор за всеки дом.
В продължение на повече от 60 години Toshiba се занимава с проучвания, проектиране и създаване на иновативни климатични системи и затова винаги е предлагала най-висока производителност на пазара.
След като спряха производството на Daiseikai 5, който беше най-търсеният хипер инвертор на българския пазар, от Toshiba направиха поредния си добър ход с новия модел Toshiba Super Daiseikai 8.

Енергиен клас А+++ нарежда климатици Toshiba Daiseikai 8 сред най-ефективните и икономични климатизатори, които някога са произвеждани за битови цели. Инверторната система Daiseikai 8 постига икономии на енергия до 50 % в сравнение с продукт, работещ с постоянна скорост. Това се дължи на DC хибридно-инверторната технология на Toshiba, която управлява мощността на климатизатора. Чрез промените на честотата или интензитета на захранващия ток, тя осигурява плавна линейна промяна на скоростта на въртене и мощността на компресора. Това позволява охладителната и отоплителната мощности да отговарят на изискваните действителни работни условия. Когато стайната температура е различна от зададената, климатизаторът работи на максимална мощност и при достигане на желаната температура чрез прецизни настройки, целящи намаляване на консумацията на електроенергия, я поддържа. Хибридният инвертор разполага с амплитудно-импулсна модулация (PAM) и широчинно-импулсна модулация (PWM). Първата технология осигурява най-високи нива на мощност, а втората – желаната температура в помещението и енергийна ефективност.

DC хибридният инвертор на Toshiba работи с двойно роторен компресор, осигуряващ стабилност на въртенето и следователно намаляване на шума, породен от вибрациите.
Предимствата на DC ротационния компресор се изразяват във висока ефективност и надеждност. Ротацията с два цилиндъра позволява прецизност на въртене на компресора с по-малко загуби на енергия. В резултат, компресорът намалява потреблението на енергия при запазване на високи параметри на мощност. Той също така позволява работа с хладилен агент при високо налягане, което допринася за икономията на енергия. Усъвършенстваният двойно-роторен компресор осигурява стабилност при минимално триене. Идеален е за чувствителни към звука приложения.
Toshiba Super Daiseikai 8 поставя нов рекорд за ефективност при климатик със своя сезонен коефициент на охлаждане SEER 9.1.

Освен основните филтри, които изцяло покриват вътрешния топлообменник, японските инженери са подсигурили модела с електростатичен плазмен филтър, който улавя до 99% от най-малките вредни за здравето частици във въздуха.
Комбинацията от елементи неутрализира замърсителите, осигурявайки чист въздух. Плазмата на свой ред отстранява неприятната миризма, а анионите създават усещане за свежест. По-големите частици като прах и животински косми се наелектризират при преминаването си през праховия филтър и се улавят от електростатичния филтър. Вграденият йонизатор на Toshiba Daiseikai 8 овлажнява и значително подобрява качеството на въздуха в помещението.

Не можем да пропуснем и самопочистващата функция на Toshiba Daiseikai 8. Тя се активира след изключване на климатика и продължава 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Функцията предотвратява появата на мухъл и плесен и премахва остатъчните бактерии посредством ниско-плътностен озон.

С високия си клас на енергийна ефективност, широк експлоатационен спектър, подобрени функции и оптимална персонализация Toshiba Super Daiseikai 8 се превръща в символ на ефективност и комфорт.

С това обаче списъкът от иновативни разработки на Toshiba не се изчерпва. Компанията въвежда на пазара единствения по рода си инвертор за подов монтаж BI-FLOW.

Конзолата BI-FLOW разполага със система за пречистване на въздуха IAQ. Новият IAQ филтър, разработен в лабораториите на Toshiba, предлага изключително мощен антивирусен, антибактериален и пречистващ въздуха ефект. Филтърът съдържа сребро, благодарение на което се отстраняват 99,9% от бактериите. Технологията IAQ  предотвратява появата на плесен и мухъл и абсорбира лошите миризми на пушек, амоняк и храна. Опитът, натрупан с всички предишни пречистващи системи на Toshiba, довежда до изобретяването на това високоефективно устройство, което пречиства въздуха, без да намалява капацитета въздушния поток.

Максималният комфорт при отопление и охлаждане, осигурен от серията BI-FLOW на инверторни климатици Toshiba, се постига с наличието на система с двоен въздушен дебит. Тази характеристика позволява на потребителите да изберат между разположения горе или долу отвор.
Подаването на топъл въздух само от долната част е уникална характеристика на Toshiba, която не можете да намерите в нито един друг климатизатор.
С тази оригинална технология на подови климатици BI-FLOW се затопля въздуха точно над пода и вие напълно забравяте за неприятното усещане за студени крака.

Всеки подов климатик на Toshiba притежава интуитивен интерфейс върху конзолата. Това позволява да се подават основни команди, без да се използва дистанционно управление. Дисплеят показва температурата, режима на работа, посоката на въздушния поток. Силата на светене на дисплея също може да се регулира.

Функцията „Заключване на бутоните – родителски контрол“ позволява панелът с бутони върху вътрешното тяло на климатика да бъде заключен, за да играят децата ви на воля, без да могат да променят режима на работа на климатика.

Моделите от серията BI-FLOW са съчетали в себе си най-върховите технологии на компанията в елегантен и удобен за монтаж дизайн, като са запазили характерния за инверторни климатици Toshiba висок клас на енергийна ефективност при охлаждане и отопление.
Неповторимите характеристики правят конзолата BI-FLOW най-оригиналния и предпочитан климатизатор за подов монтаж.

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!