Меню
Търси

Таванен климатик Daikin FHA71A9 + RZASG71MV1

Таванен климатик FHA71A9 / RZASG71MV1 от продуктовата гама таванни климатици на Daikin се отличава с равномерен въздушен поток, висока енергийна ефективност, изключително гъвкаво управление за оптимален комфорт. Подходящ е за монтаж както в малки, така и в големи помещения, които са без окачени тавани.

 • Код: 2560126
 • В наличност
 • Тегло: 35.00 кг

Мнения

 1. Добави мнение
 2. 1 2 3 4 5

Техническа информация

 • Основни характеристики
 • Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 6.8 / - kW

 • Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 7.5 / - kW

 • Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

  - / 1.97 / - kW

 • Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

  - / 1.88 / - kW

 • Мощност (BTU):

  24 000 BTU

 • EER (хладилен коефициент на охлаждане):

  3.46

 • SEER (сезонен коефициент на охлаждане):

  5.61

 • COP (коефициент на трансф. отопление):

  4

 • SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

  3.9

 • Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

  424 / 2727 kWh

 • Енергиен клас на охлаждане / отопление (умерена зона):

  A+ / A

 • Работна температура на охлаждане:

  -15 ~ 46 °C

 • Работна температура на отопление:

  -15 ~ 15.5 °C

 • Подходящ за помещения до:

  46 кв. м

 • Гаранция:

  36 месеца

 • Хладилен агент:

  R-410A / R-32

 • Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) :

  1~/50/220-240

 • Вътрешно тяло
 • Размери:

  235 x 1270 x 690 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  32 кг

 • Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  38 / 36 / 34 / - dB

 • Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  38 / 36 / 34 / - dB

 • Външно тяло
 • Компресор:

  Daikin

 • Размери:

  770 x 900 x 320 В x Ш x Д (мм)

 • Тегло:

  67 кг

 • Тръбни връзки - течна / газообразна фаза:

  9.52 / 15.9 mm (3/8" / 5/8")

 • Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 49 / - / 47 dB

 • Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

  - / 51 / - / - dB

 • Транспортна опаковка - DAIKIN FHA71A - ВЪТР.ТЯЛО
 • Брой опаковки:

  1 бр.

 • Размер опаковка (ВхШхД см):

  40 x 50 x 50; Тегло: 30 кг.;

 • Транспортна опаковка - DAIKIN RZASG71MV1 - ВЪНШ. ТЯЛО
 • Брой опаковки:

  1 бр.

 • Размер опаковка (ВхШхД см):

  90 x 98 x 42; Тегло: 64 кг.;

Подробно описание

Удобен, практичен и функционален

Таванни климатици Daikin са изключително рационални решения за климатизация както на малки помещения, в които подовото пространство е ограничено, така и на големи обширни помещения, които са без окачени тавани. Те спестяват важно пространство за търговски цели. Монтиран дори на таван с над 3 метра височина, всеки таванен климатик Daikin ще охлади или отопли помещението без загуби на енергия. Таванни климатици Daikin от серията Sky Air могат да бъдат инсталирани в ъгли и тесни помещения, защото изискват само 3 см странично място от двете страни.

Таванен климатик Daikin FHA71A9 + RZASG71MV1

Таванен климатик Daikin FHA71A9 + RZASG71MV1

Комфортен въздушен поток

Благодарение на широкия ъгъл на разпределение на въздуха таванен климатик Daikin е изключително подходящ за големи помещения, в които няма окачен таван и мястото на земята е ограничено. Ъгълът на разпределение е 100° и благодарение на “Coanda” ефекта всяка една част от помещението ще бъде оптимално климатизирана. По този начин въздухът се разпространява комфортно и равномерно нагоре и надолу, а вътрешната температура се запазва стабилна. Съществува и възможност за автоматично регулиране на въздушния поток според необходимото натоварване.


Стилни и ефективни

Таванни климатици Daikin от серията Sky Air са не само стилни, но и високоефективни решения за вашия дом, офис или търговско помещение. Когато климатикът не работи, клапите се затварят изцяло, а елегантното вътрешно тяло допълва всеки интериор. Специално разработеният мощен DC мотор, с който е снабден всеки таванен климатик Daikin, постига изключително висока енергийна ефективност, максимален комфорт и минимално потребление на електроенергия. Климатици Daikin са разработени и произведени в съответствие с нормите за опазване на околната среда и се отличават с ниски нива на шум. Това позволява широкото им предназначение и функционалното им приложение.

Таванен климатик Daikin FHA71A9 + RZASG71MV1

Таванен климатик Daikin FHA71A9 + RZASG71MV1

Гъвкаво управление за оптимален контрол

Освен инфрачервеното дистанционно управление, таванни климатици Daikin разполагат и с жичен контролер, благодарение на който вие разполагате с пълната свобода да управлявате не само температурата в помещението, но и всички останали функции. Тези климатици ви предоставят възможност за пълен контрол на вътрешната атмосфера, изцяло съобразена с индивидуалните ви потребности и изисквания, за да постигнете максимален комфорт.


Сезонна ефективност

Сезонната ефективност показва много по-точно и реалистично ефективността за целия сезон при отопление или охлаждане, като се отчитат различните условия на температура и натоварване. Високата енергийна ефективност е неразривно свързана с ниска консумация на електроенергия.

Инверторна технология

Инверторната технология позволява всеки климатик да регулира своята изходяща мощност за отопление или охлаждане според температурата в стаята. Зададената стайна температура се достига бързо, а всеки инверторен климатик я поддържа постоянно при високи нива на енергийна ефективност и намалено потребление на електроенергия.

Режим на работа при напускане на дома

Този режим ви позволява да поддържате вътрешната температура на определено ниво, когато сте извън помещението. При активиране климатикът работи на минимална мощност, като поддържа определена температура, за да осигури комфортна атмосфера, когато се приберете.

Само вентилатор

Климатикът може да се използва само като вентилатор. Тази функция ви дава възможност да раздвижите въздуха в помещението.

Автоматично превключване между охлаждане и отопление

Автоматично избира режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.

Въздушен филтър

Въздушният филтър премахва частиците прах във въздуха, като осигурява постоянно подаване на чист въздух в помещението. Тази функция е изключително важна, защото поддържа свежа и здравословна атмосфера в климатизираните помещения.

Програма за изсушаване на въздуха

Дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението. Вие разполагате с възможността да регулирате нивото на влажност в помещението в зависимост от индивидуалните си изисквания и предпочитания.

Автоматично вертикално въртене на жалузите

Функцията предоставя възможност за избор на автоматично вертикално въртене на жалузите за въздуха, което осигурява равномерно разпределение на въздушния поток и оптимален температурен комфорт.

Три степени на оборотите на вентилатора

Тази опция ви предоставя възможност да регулирате сами силата на въздушната струя според индивидуалните си предпочитания. Ако желаете да достигнете много бързо желаната температура в помещението, може да настроите вентилатора на по-силна скорост.

Седмичен таймер

Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен удобство, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия (седмичен таймер е наличен само на жични дистанционни управления).

Инфрачервено дистанционно управление (Опционално)

Инфрачервено дистанционно управление с течно-кристален дисплей улеснява максимално управлението на вашия климатик, като ви предоставя незаменимата възможност за включване, изключване и регулиране на функциите от разстояние.

Жично дистанционно управление (Опционално)

Жичното дистанционно управление ви предоставя възможност да управлявате функциите на климатика от разстояние. Интелигентният интерфейс на този контролер ще ви помогне да регулирате вашата климатична система изцяло според изискванията ви за температурен комфорт.

Централизирано управление (Опционално)

Предоставя възможност за централизирано управление на няколко климатика от една централна точка. Благодарение на тази функция вие можете да пускате, спирате и регулирате няколко климатика едновременно.

Автоматично рестартиране

Функцията за автоматично рестартиране позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самодиагностика

Функцията следи за необичайни действия или грешки и когато такива се регистрират, системата се изключва автоматично.

Комплект дренажна помпа (опционално)

Благодарение на вградената дренажна помпа кондензираната вода, която се събира по време на охлаждане, може лесно да се изпомпи през тръба. Вградените електромотори гарантират безшумна работа на дренажните помпи и ниско потребление на електроенергия.

Двойни/тройни/сдвоени приложения

Към само 1 външно тяло могат да бъдат свързани 2, 3 или 4 вътрешни тела, дори ако имат различен капацитет. Всички вътрешни тела работят в същия режим (охлаждане или отопление) и се контролират от едно дистанционно управление. Приложимо за единични големи пространства, в които се постига равномерно разпределение на въздуха и температурата.

Приложение на мулти модели

Тази опция ви дава възможност да свържете няколко вътрешни тела /до 5 на брой/ към едно външно тяло в мултисплит система. По този начин вие можете да климатизирате няколко помещения с едно външно тяло, а инсталацията на вътрешните тела може да се извърши поетапно. Всички вътрешни тела могат да се управляват отделно в рамките на същия режим.

VRV за битово приложение

Към едно външно тяло могат да се свържат до 9 вътрешни тела (дори с различни капацитети и до клас 71). Всички вътрешни тела могат да се управляват отделно в рамките на същия режим.

 

© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Klimaticite.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!